Solutia flexibila de transport prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti

Automobilul este cel mai confortabil si mai rapid mijloc de transport , este ideal atat pentru deplasarile in oras cat si atunci cand mergi in concediu, masina personala numai este demult o moda, in ultimii ani pe pietele din capitala au aparut numeroase agentii care ofera servicii de inchiriere auto Bucuresti atat pentru companii cat si pentru persoanele fizice.

Daca ai nevoie de un autoturism doar pentru o scurta perioada de timp sau in momentul in care calatoresti intr-un oras strain solutiile pe care Rent-a-car-otopeni.ro ti le pun la dispozitie sunt intotdeauna extrem de avantajoase, flota pusa la dispozitia clientului este una moderna, masinile sunt bine intretinute si raspund intotdeauna celor mai exigente cerinte. Ei sunt o solutie cat se poate de flexibila pentru cei care au nevoie de mijloace de transport rapide dar si avantajoase din punct de vedere tarifar.

Pentru a satisface cat mai bine nevoile de mobilitate ale companiilor si ale turistilor compania si-a diversificat in ultima perioada flota de masini, atat gama economica cat si masinile din clasele celor medii si superioare, daca optati pentru variantele de inchirieri masini Bucuresti veti descoperii modele cat se poate de avantajoase atat pentru afacerea dumneavoastra cat si masini pentru un scop turistic. Cu ajutorul lor vei scapa de intretinerea masinii personale, chiar si un model auto nou costa destul de mult atat din punct de vedere al achizitiei cat si in ceea ce priveste asigurarile, daca inchiriezi un autoturism scapi de aceste griji, toate reparatiile masinilor fiind suportate de compania de rent a car. Saca de aceste griji si inchiriaza o masina cu care sa te deplasezi rapid si in deplin confort. Fie ca vrei o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mai lunga inchirierile auto Bucuresti sunt o solutie flexibila pe care o ai la indemana in orice moment.

Iata o parte din avantajele de care te bucuri optand pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti

Rent-a-car-otopeni.ro ofera de fiecare data clientilor solutii moderne si sigure de transport, vei avea optiuni diversificate atat in ceea ce priveste bugetul pe care ai de gand sa il aloci cat si in ceea ce priveste calitatea masinilor disponibile pentru inchiriere. Toate costurile cu asigurarile si cu mentenanta masinii pe care o vei inchiria sunt acoperite de o singura taxa lunara pe care o platesti o singura data, ai la dispozitie variante multiple de inchiriere, de la cea pe o perioada de minim 3 zile pana la inchirierea masinilor pe perioade mai lungi.

De asemenea, daca administrezi o companie, poti sa optezi pentru inchirierea unei flote de autoturisme pentru proprii tai angajati, in felul acesta vei scapa de drumurile la service si de taxele cu asigurarile. Clientii fideli ai companiei se bucura intotdeauna de adevarate avantaje, de la preturile accesibile pana la reduceri destul de mari, daca devii client fidel vei beneficia de discounturi de peste 20 la suta indiferent de categoria masinii pe care o sa o inchiriezi.

Procedura de inchiriere a unei masini in Bucuresti este una extrem de simpla, oricine poate sa inchirieze daca detine un permis de conducere, preturile sunt si ele extrem de atractive, indiferent de clasa masinii de care ai nevoie vei gasii intotdeauna solutia, mai dificil insa pentru clientii care nu au mai colaborat cu astfel de companii este sa identifice ce tip de autoturism li se potriveste cel mai bine. Este important ca inainte de a inchiria o masina sa iti planifici itinerariul pe care vei avea de gand sa il parcurgi pentru a determina si tipul potrivit de autoturism de care vei avea nevoie si care sa iti ofere un plus de confort si de siguranta. Daca ai nevoie de o masina pentru o deplasare mai lunga una din gam suv ar fi o alegere extraordinara de fiecare data mai ales atunci cand calatorestu pe drumurile de munte.

Masinile de inchiriat sunt o solutie perfecta pentru deplasari, mai ales atunci cand calatoresti intr-un oras strain , vii in scop turistic si nu vrei sa cheltui foarte multi bani cu masina personala, ai optiunea de a te deplasa cu avionul, odata ce aterizezi vei avea la dispozitie aceste servicii de inchirieri auto Bucuresti care sunt extrem de avantajoase de fiecare data, programul de lucru al celor de la Rent-a-car-otopeni.ro pentru masina de inchiriat Bucuresti si aeroport este unul non stop, asadar autoturismul iti poate fi livrat la orice locatie in orice moment.

Pe langa masinile de cea mai buna calitate compania iti ofera si accesorii alternative daca ai nevoie de acestea cum ar fi un gps sau un scaun auto, rezervarea se poate face rapid daca accesezi siteul companiei, pentru alte detalii acestia iti stau la dispozitie in orice moment.