Posibilităţi extinse pentru conectivitate premium: BMW integrează soluţia globală Personal eSIM a Ubigi

Clienţii BMW din Franţa şi Germania pot activa Personal eSIM al automobilului cu planurile de date Ubigi 5G ale Transatel pentru a se bucura de funcţii extinse de infotainment şi de conectivitate WiFi, indiferent de operatorul de reţea principal pentru abonamentul obişnuit pentru smartphone.

Serviciul va fi disponibil pentru automobilele BMW cu sistemul de operare BMW 8, 8.5 şi 9 cu opţiunea Personal eSIM (6PA). În funcţie de modelul de automobil, Personal eSIM activează WiFi-Hotspot în maşină, servicii de streaming video pentru scaunele din faţă şi, în cazul automobilelor Seria 7 echipate cu BMW Theatre Screen, o mare varietate de aplicaţii de streaming şi divertisment prin Amazon Fire TV.

După Germania şi Franţa, serviciul va fi lansat în curând şi în alte ţări europene. Pentru a-l activa în automobilele BMW eligibile, proprietarii îşi pot configura în mod convenabil Personal eSIM prin aplicaţia My BMW şi se pot abona la planurile de date europene ale Ubigi (UE 27 + Marea Britanie + Elveţia). Costul serviciului este de 10 euro pe lună pentru volum nelimitat de date (politica de utilizare rezolabilă cu 100 GB de mare viteză şi roaming în 27 de ţări din Europa).

Dr. Céline Laurent-Winter, vicepreşedinte pentru platforme de automobile conectate în cadrul BMW Group: „Parteneriatul cu Ubigi oferă acum clienţilor noştri flexibilitate suplimentară în conectarea automobilului lor cu un plan de date nelimitat. Acest lucru permite şi mai mult conţinut digital în flota noastră BMW.”

„Din 2018, amprenta noastră în industria automobilelor conectate a crescut semnificativ şi aşteptăm cu nerăbdare parteneriatul nostru extins de conectivitate cu BMW Group în următorii ani”, a declarat Jacques Bonifay, director executiv Transatel MVNO global al NTT DATA.